Specialiteiten


Ludgerusgebraad

Te gebruiken als vleeswaar, bij warme maaltijd, op de barbecue of voor bij de borrel.

Amsterdamsche beenham

Flinterdunne beenham met rode ui en een frisse dressing. Heerlijk voor op een stokbroodje of toast, maar ook uitstekend te combineren met tapenade.
Tip voor de feestdagen!


Amsterdamsch Pekelvlees

Flinterdun gesneden pekelvlees met augurk en een fijne dressing.


Ketjapspek met een compositie van pangangkruiden

Gemarineerd spek op een geraffineerde manier gegrild.


Rollade

Voor feestelijke gelegenheden of gewoon omdat het lekker is, hebben wij overheerlijke rollades. Lees meer >>


Tip

Een snel klaar te maken hapje.
Smeer een wrap in met kruidenkaas, 2 plakjes beenham en sla.
Rol de wrap op en snijdt hem in schuine stukjes. Steek er een prikkertje door en je gasten zullen smullen!

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.