Specialiteiten
Gebraden kalfsfrikando
Vers gebraden kalfsfrikando, heerlijk voor uw vitello tonnato.
Ludgerusgebraad
Te gebruiken als vleeswaar, bij warme maaltijd, op de barbecue of voor bij de borrel.
Amsterdamsche beenham
Flinterdunne beenham met rode ui en een frisse dressing. Heerlijk voor op een stokbroodje of toast, maar ook uitstekend te combineren met tapenade.
Amsterdamsch Pekelvlees
Flinterdun gesneden pekelvlees met augurk en een fijne dressing.
Ketjapspek met een compositie van pangangkruiden
Gemarineerd spek op een geraffineerde manier gegrild.
Rollade
Voor feestelijke gelegenheden of gewoon omdat het lekker is, hebben wij overheerlijke rollades. Lees meer >>
Tip
Een snel klaar te maken hapje.
Smeer een wrap in met kruidenkaas, 2 plakjes beenham en sla.
Rol de wrap op en snijdt hem in schuine stukjes. Steek er een prikkertje door en je gasten zullen smullen!